Serviciul de Marketing Externalizat

De ce sa apelezi la serviciul de Marketing Externalizat?

  • Pentru a reduce costurile

Explicatie : Nu trebuie sa angajezi 5 oameni ( ex: om de marketing, designer, programator, coordonator de proiect ) ca sa demarezi o idee. Oamenii sunt angajati de compania de marketing externalizat si lucreaza mai multe proiecte in acelasi timp sau perioade de timp diferite si sunt accesati doar cand este nevoie de ei.  In acest fel costurile cu salariile se impart cu mai multe firme cu care exista contracte de colaborare si se reduce timpii morti.

  • Pentru a eficientiza munca

Explicatie : Fiecare domeniu de activitate are particularitatile sale. Pentru a coordona o echipa de lucru in primul rand tu ca si manager ar trebui sa ai studii de specialitate si sa stii ce sa le ceri la fiecare.

  • Pentru ca proiectele tale pot fi temporare

 Explicatie: Activitatile tale de marketing se desfasoara periodic sau limitat si nu se justifica financiar mentinerea unui angajat sau a unui departament de marketing.

  • Pentru a avea rezultate mai bune in vanzari

Explicatie : Marketingul genereaza vanzari, acest lucru este dovedit si nu trebuie sa insistam asupra acestui aspect. Noi realizam un marketing adaptiv care se bazeaza pe cunostinte teoretice adaptate la realizatile economice si sociale ale pietei.

 

Ce avantaje am?

  • Rapiditate

Dupa semnarea contractului ai la dispozitie imediat oameni care sa implementeze proiectele tale pe termen scurt, mediu si lung.

  • Economisesti timp si bani

Nu trebuie sa cauti oameni cu experienta, sa cheltui bani pe logistica, birouri plus alte cheltuieli aferente. Platesti eficienta nu si timpii morti pentru ca plata se face la proiect.

  • Costuri corecte si eliminarea greselilor

In domeniul publicitar lucrurile stau putin mai diferit decat in alte domenii. Este o limba pe care putini o vorbesc si mai putini o inteleg. Fiecare ramura a industriei are particulariatile sale ( print, productie publicitara, web, promovare SEO) din acest motiv trebuie sa stii foarte bine ce anume sa ceri de la cei care doresc sa-ti execute serviciul. Noi ne bazam pe o cunoastere a furnizorilor din domeniu pentru ca am lucrat cu ei pe parcursul celor 8 ani de activitate si ne-am confruntat cu diverse probleme pe care le-am solutionat.  Nu ai dori ca proiectul tau sa demareze prost din faza incipienta.

  • Masurarea rezultatelor

 Orice activitate trebuie sa produca rezultate din acest motiv fiecare proiect pe care il demaram pentru compania ta trebuie sa fie monitorizat si analizat.       

Cum lucram ?

In primul rand trebuie sa mentionam ca lucram impreuna cu tine si ne implicam 100% in proiectul tau.

Pas 1 – Studiem domeniul de activitate, produsele, piata, concurenta, comportamentul clientului etc.

Pas 2 – Elaboram un Plan de Marketing in functie de resursele existente si il punem in aplicare.

Pas 3 – Masuram rezulatatele.

Preturile se ridica la nivelul salarial al unei persoane angajate. Cu acest pret obtineti o experienta vasta si o echipa de specialisti nu un singur om.

De ce sa ne alegi pe noi ?

Motivele sunt multiple dar cel mai important dintre toate este ca intelegem cum functioneaza piata.

Intelegem ce inseamna sa vinzi un produs si procesul prin care acesta trece. 

Avem o experienta de peste 12 ani in promovarea de produse si servicii diverse.

Suntem la curent cu schimbarile care survin in piata si cu practicile de consum.

Viitorul oricarei companii este investitia in marketing

Conceptul de marketing externalizat este mai nou pe piata din Romania dar castiga din ce in ce mai mult teren. Acesta este relativ asemanator cu serviciul de contabilitate.

Pentru ca nici un business nu exista fara marketing iti oferim solutii in functie de dimensiunea afacerii tale.

Cunoastem faptul ca in general companiile pun accent pe productie sau prestarea de servicii si vanzari. Marketingul este un serviciu care genereaza vanzari daca este facut asa cum trebuie.

Close Menu